تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد
سرخط خبرها

تشدید نظارت کرونایی در ورودی‌های خراسان رضوی | ۱۸ درصد دانش آموزان استان واکسن نزده اند

  • کد خبر: ۸۹۸۸۴
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
تشدید نظارت کرونایی در ورودی‌های خراسان رضوی | ۱۸ درصد دانش آموزان استان واکسن نزده اند
استاندار خراسان رضوی با توجه به شیوع سویه جدید کرونا در برخی کشور‌ها بر کنترل و نظارت بر مبادی ورودی به استان تأکید کرد

به گزارش شهرآرانیوز؛ استاندار خراسان رضوی با توجه به شیوع سویه جدید کرونا در برخی کشور‌ها بر کنترل و نظارت بر مبادی ورودی به استان تأکید کرد و گفت: ضریب رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی باید افزایش یابد.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونای استان اظهار کرد: شرایط مقابله با ویروس کرونا در کشور و استان مناسب قلمداد می‌شود، اما از نظر رعایت مراقبت‌های بهداشتی همچنان حساسیت در بین مردم باید وجود داشته باشد.

کمیته‌های استانی کرونا فعال‌تر شود

وی افزود: با توجه به شرایط اکنون کرونا در استان لازم است که کمیته‌های استانی ستاد مبارزه با کرونا فعال‌تر شوند.
وی درباره سویه جدید کرونا بیان کرد: راه حل اول در برابر این ویروس افزایش ضریب رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی است، اما از این مهم‌تر کنترل و نظارت بر مبادی ورودی به استان است.

نظری با بیان اینکه لکه گیری دز دوم با توجه به شرایط بسیار مهم است که باید دنبال شود، ادامه داد: با رعایت شیوه نامه‌ها و پوشش کامل واکسیناسیون، مردم به تدریج می‌توانند به زندگی معمول برگردند.

افزایش مراجعان سرپایی مشکوک

به گزارش وبدا، مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز اعلام کرد که میزان مراجعه سرپایی به مراکز منتخب کرونا در حاشیه شهر افزایش یافته است و این مسئله می‌تواند نشانه چرخش بیماری کرونا یا آنفلوانزا باشد.

محمدحسن درخشان، با اشاره به اینکه نمونه گیری از بیماران مشکوک به کرونا در مراکز منتخب کرونا انجام می‌شود، گفت: در یک هفته گذشته آمار مراجعان در حاشیه شهر مشهد افزایش یافته است که این موضوع به دلیل تراکم جمعیت در حاشیه شهر است.

۱۸ درصد دانش آموزان استان واکسن نزده اند

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز درباره وضعیت واکسیناسیون فرهنگیان و دانش آموزان استان به ایسنا گفت: ۹ درصد از جمعیت فرهنگیان و همچنین ۹ درصد از دانش آموزان خراسان رضوی تاکنون واکسنی دریافت نکرده اند.

قاسمعلی خدابنده درباره میزان دریافت دز دوم واکسن میان اهالی آموزش و پرورش استان بیان کرد: از مجموع ۱۰۵ هزار و ۳۷۷ فرهنگی در استان ۹۵ هزار و ۸۶ نفر و از ۵۹۹ هزار و ۵۱۷ دانش آموز ۵۴۳ هزار و ۵۳۴ نفر دز اول واکنشان را دریافت کرده اند.

وی درباره علت عقب ماندن ۱۸ درصد از فرهنگیان و دانش آموزان استان از واکسیناسیون و چگونگی حضور آنان در مدارس اظهار کرد: برخی از آن‌ها بیماری زمینه‌ای یا شرایط خاصی داشته اند و به همین دلیل نمی‌توانسته اند واکسن بزنند. همچنین میان این گروه کسانی هم هستند که اعتقادی به تزریق واکسن ندارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->